CBD-olie van premium kwaliteit

CBD-olie van de allerhoogste kwaliteit

De CBD-olie van Taru Health is gecertificeerd. Dat betekent dat bij ieder product een certificaat hoort dat de hoge kwaliteit garandeert. Aan de basis van de CBD-olie staan hennepplanten die op akkers in Duitsland groeien. Zonder het gebruik van pesticiden, herbiciden, onkruidverdelgers of kunstmest. Dit om zo zuiver mogelijke CBD-olie te garanderen. Om de kwaliteit ervan te waarborgen, wordt de olie onafhankelijk gecontroleerd op kwaliteit.

 

CBD-olie onafhankelijk getest op kwaliteit

Het testen gaat als volgt. Na de productie van een nieuwe batch CBD-olie worden er monsters genomen en verzonden naar Nova Research in Enschede. Dit laboratorium behoort tot de beste in de EU. Het is een van de weinige labs die cannabinoïden zeer accuraat kunnen testen.

 

Voor het analyseren van de CBD-olie maakt Nova Research gebruik van gaschromatografie (GC). Dit is een nauwkeurige en betrouwbare methode om de samenstelling van een mengsel vast te stellen. De voorwaarde is dat het mengsel in de gasfase kan worden gebracht. Nova Research is ISO-gecertificeerd, wat inhoudt dat het voldoet aan alle kwaliteits- en milieunormen.

Kwaliteitscontrole

Taru producten